tokrirkri

tokrirkri

Άρθρο: “Γέλια τραγικά για… Βόρεια Μακεδονία”

Γράφει η Θεοδώρα Παπαδάκη

 

 

Αν σε κάποιον αξίζουν Συγχαρητήρια, αν κάποιος δικαίως γελάει, αυτός είναι ο Ζόραν Ζάεφ!!.. Αφού είναι ο μόνος Νικητής αυτής της Συμφωνίας. Τα πήρε ΌΛΑ!! Όντως:”The winner takes it all”!!..

Η όλη ιστορία μου θυμίζει τις διηγησεις των πρώτων πελατών, που είχαν έρθει στο Δικηγορικό γραφείο μου, μόλις το είχα ανοίξει, που έτυχε να είναι Σουηδοί… Μου έλεγαν πόσο αφελείς αποδεικνύονταν οι ίδιοι, όταν συνέρρεαν νοτιοευρωπαίοι στην χώρα τους, μετά την ένταξη της στην Ευρωπαϊκή Ένωση, την 1.1.1995, οι οποίοι -μου διηγούνταν- τους έκλεβαν τα σκαφάκια τους (όλοι σχεδόν είχαν από ένα) απο τις άπειρες μαρίνες τους και τους τα πουλούσαν μετά ξανά και μάλιστα..πανάκριβα!!!!

Εν προκειμένω, αν και είμαστε πιο..νότιοι..από τους Σκοπιανούς (εδώ γελάνε..τραγικά..), αυτοί κατάφεραν να ανταλλάξουν υποσχέσεις (που μπορεί, σε βάθος χρόνου, να μην τηρήσουν), για μη περαιτέρω χρήση των κλεμμένων από αυτούς ιστορικών συμβόλων μας, με όλα όσα -κλεμμένα επίσης- ήθελαν: Το Όνομα, την Γλώσσα, την Υπηκοότητα!!!! Όλα “Μακεδονικά”!!…. Για πάντα!!!

Κι όλη αυτή μάλιστα η, άνευ όρων, Παράδοση της Ελλάδας, έλαβε χώρα όταν η Ελλάδα βρίσκεται σε θέση ισχύος!! Όταν τα Σκόπια μας έχουν αδήριτη ανάγκη!!! Δηλαδή, εάν συνέβαινε το αντίθετο, τότε τι?.. Θα μας έπαιρναν και εδάφη????!!!…. Έλεος!!!!

Τι άλλο θα πάθει αυτή η Χώρα, όταν αυτή η Κυβέρνηση Διαπραγματεύεται ???!!!……
Που θα σταματήσει η εθνική μας Κατρακύλα??!!…

Πότε θα σταματήσουν, όταν εμείς όλοι Κλαίμε..αυτοί να Γελάνε???!!!…. Και μάλιστα..πάνω από “πτώματα” (με καθε έννοια) !!?!!!!…

 

*Η Θεοδώρα  (Δώρα) Παπαδάκη  είναι Δικηγόρος Αθηνών στον ΑΠ, με DEA  και  DEE στο ευρωπαϊκό δίκαιο, πρ. Αντιπρόεδρος της «Παγκρητίου Ενώσεως» και πρ. υπ.Βουλευτής Α Αθήνας και Ρεθύμνης (στις πρόσφατες εκλογές).

Σχετικά Άρθρα

Ρέθυμνο: Θανατηφόρο τροχαίο στο λιμάνι

Ένας 24χρονος έχασε τη ζωή του κατά τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα στη χερσαία ζώνη του λιμένα Ρεθύμνου, επί της οδού Ελ. Βενιζέλου, όταν έχασε τον έλεγχο του δικύκλου που οδηγούσε και προσέκρουσε αρχικά σε τσιμεντένια ζαρντινιέρα και στη συνέχεια σε σταθμευμένο Ι.Χ.Ε. όχημα, με αποτέλεσμα την πτώση του στο[…]

Δείτε περισσότερα

Συνταξιοδοτήθηκαν διευθυντικά στελέχη της Περιφέρειας Κρήτης

Τρείς διευθυντές υπηρεσιών και ένας τμηματάρχης τερμάτισαν λόγω συνταξιοδότησης την θητεία τους στην Περιφέρεια στην εκπνοή του 2019. Πρόκειται για άξια και έμπειρα στελέχη της δημόσιας διοίκησης και συγκεκριμένα την διευθύντρια Τεχνικών Έργων Καίτη Ιερωνυμάκη, την διευθύντρια Δια Βίου Μάθησης-Απασχόλησης, Εμπορίου Κατερίνα Αποστολάκη, τον διευθυντή Δημόσιας Υγείας Νίκο Καμπάνη και[…]

Δείτε περισσότερα