tokrirkri

tokrirkri

Απόκριες στο Ντορέ, ξανά!

Το Ντορέ επέστρεψε και βάζει τη δική του σφραγίδα στην Καστρινή Αποκριά!

Οι Απόκριες για το παλιό Ηράκλειο, είχαν ως σημείο αναφοράς – μεταξύ άλλων – την πλατεία Ελευθερίας και το Ντορέ.

Τρικούβερτα γλέντια που έμειναν στην ιστορία, χοροί και μπαλνταφάν, καλλιτέχνες που τραβούσαν σαν μαγνήτες τους γλεντζέδες όλης της πόλης και μασκαράδες που γέμιζαν τη σάλα, με τη διασκέδαση να κρατάει ως το πρωί…

Τα χρόνια πέρασαν και σήμερα, το Ντορέ επέστρεψε και βάζει τη δική του σφραγίδα στην Καστρινή Αποκριά! Σε έναν χώρο προσεγμένο από την είσοδο μέχρι την τελευταία του γωνιά, με προσωπικό που εξυπηρετεί κάθε καλεσμένο, με ιδιαίτερη μουσική σκηνή, αλλά και κουζίνα που γνωρίζει καλά την τέχνη της μαγειρικής, δημιουργώντας εκλεπτυσμένα πιάτα που συγκινούν κάθε ουρανίσκο.

Από νωρίς το πρωί για τον καφέ και το πρωινό, για το γεύμα και δείπνο, για την παρέα ή την επαγγελματική συνάντηση, για την οικογένεια και το ζευγάρι, το Ντορέ Gastronomy & Symposia αποτελεί ιδανική επιλογή. Και τηρώντας την παράδοση του χώρου, ζωντανεύει την αύρα των γλεντιών του παρελθόντος, μέσα από τη σύγχρονη οπτική που όλοι αναζητάμε.

Απολαύστε, διασκεδάστε, ενθουσιαστείτε, ψυχαγωγηθείτε και δημιουργήστε τις δικές σας μοναδικές αναμνήσεις, μέσα από το πρόγραμμα εκδηλώσεων που δημιουργήθηκε ειδικά για την Καστρινή Αποκριά:

Παρασκευή 8 Μαρτίου, ημέρα της Γυναίκας

Ντορέ Gastronomy: Φαγητό και ποτό με την καλύτερη θέα της πόλης και η αποθέωση της Γυναίκας με τους KAZOO BAND, την Γλυκερία Καλογεράκη και τον Κωνσταντίνο Αλατζόγλου.

Ντορέ Μουσική Σκηνή: Ο Κώστας Νοδαράκης μας οδηγεί στα μονοπάτια της Κρητικής μουσικής, με μελωδίες που συγκινούν και ταξιδεύουν το νου.

Σάββατο 9 Μαρτίου:

Ντορέ Gastronomy: Φαγητό και ποτό με την καλύτερη θέα της πόλης και την Ελίνα Μαρκοπούλου στο πιάνο.

Ντορέ Μουσική Σκηνή: Η Ελένη Σελλούντου ανεβαίνει στην μουσική σκηνή του Ντορέ, οι μελωδίες από αγαπημένα τραγούδια γεμίζουν τον χώρο και ο χορός ξεκινάει!

Κυριακή 10 Μαρτίου:

Ντορέ Gastronomy: Φαγητό και ποτό με την καλύτερη θέα της πόλης και την Ελίνα Μαρκοπούλου στο πιάνο.

Ντορέ Μουσική Σκηνή: Ένα μεγάλο Αποκριάτικο πάρτυ, μια βραδιά με μουσικές από τα ‘60’s μέχρι τα ‘80’s και τα ‘90’s που απογειώνουν τη διάθεση και… «αποκαλύπτουν» κρυφά χορευτικά ταλέντα! Στα decks ο DJ Κώστας Μαυροφοράκης.

Αλλά και την Καθαρά Δευτέρα 11 Μαρτίου, το Ντορέ από νωρίς το πρωί αναλαμβάνει να δώσει μια άλλη διάσταση στην αρχή της Σαρακοστής, με ειδικά μενού και την καλύτερη θέα της πόλης… στο πιάτο σας!

Πηγή:cretalive.gr

Σχετικά Άρθρα

“Τέχνη και Πολιτική Επικοινωνία | Kara Walker: Fons Americanus” την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου

Μετά την απολύτως επιτυχημένη πρεμιέρα του Σαββάτου 21 Νοεμβρίου, με τη συναυλία του Ζαχαρία Σπυριδάκη, τα Live Streaming του Πολιτιστικού Συνεδριακού Κέντρου Ηρακλείου συνεχίζονται την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου, στις 19:00, με την μετάδοση από την επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΚΗ www.cccc.gr/gr/live-streaming της ομιλίας “Τέχνη και Πολιτική Επικοινωνία | Kara Walker: Fons Americanus”, με εισηγήτρια[…]

Δείτε περισσότερα

Έναρξη θερινών προβολών από τη Λέσχη Κινηματογράφου Αγ. Νικολάου

Στον δημοτικό θερινό κινηματογράφο ‘Χριστίνα’ Την επόμενη βδομάδα ξεκινούν οι εβδομαδιαίες προβολές επιλεγμένων ταινιών, στον δημοτικό θερινό κινηματογράφο ‘Χριστίνα’, που διοργανώνει η Λέσχη Κινηματογράφου Αγίου Νικολάου σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Αγίου Νικολάου (Π.Α.Ο.Δ.Α.Ν). Στις 21:30, κάθε Τρίτη (με εξαίρεση την πρώτη ταινία που θα προβληθεί την Τετάρτη 17[…]

Δείτε περισσότερα