tokrirkri

tokrirkri

Αυτοδιοικητικές εκλογές: Ο Κουράκης παρουσίασε το πρόγραμμά του για το Ηράκλειο Κρήτης

Στην παρουσίαση του προγράμματός του ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών προχώρησε ο υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου, Γιάννης Κουράκης. Ο κ. Κουράκης, σε ανοικτή εκδήλωση της δημοτικής κίνησης ΗΡΑΚΛΕΙΟ 3.7.5., τόνισε ότι: «Όραμα μας είναι η δημιουργία ενός μοναδικού Ευρωμεσογειακού προορισμού υψηλού επιπέδου με ποιότητα ζωής και ευημερία για τους πολίτες. Το Ηράκλειο μπορεί και θα γίνει ένας σύγχρονος Δήμος. Ένας τόπος που θα προσφέρει ευκαιρίες, θα δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας και θα επιδιώκει ευημερία για τους πολίτες».

Η νέα Κίνηση ΗΡΑΚΛΕΙΟ 3.7.5 είναι η αποτύπωση του Προγράμματος με τον άνθρωπο στο Επίκεντρο.

3 Κύκλοι ζωής με τη διατύπωση ενός ιδιαίτερου οράματος για τις τρεις διαφοροποιημένες ζώνες της χαρτογραφίας του Δήμου καθώς η κάθε μία έχει τα δικά της χαρακτηριστικά και τις δικές της ανάγκες.

7 Στρατηγικές Προτεραιότητες για την χωροταξική αναγέννηση, την οικονομική αναζωογόνηση, την πολιτιστική ανανέωση, την περιβαλλοντική βιωσιμότητα, την ποιοτική καθημερινότητα, την κοινωνική συνοχή, και την αποτελεσματική διακυβέρνηση του δήμου. Η υλοποίηση των προτεραιοτήτων αυτών οδηγούν στην απογείωση του Δήμου.

5 Εμβληματικές Παρεμβάσεις που θα αποτελέσουν το ιστορικό σημείο αναφοράς του Ηρακλείου για τις μελλοντικές γενιές και περιλαμβάνουν το Αρχαιολογικό Πάρκο της Κνωσού, Πρόγραμμα επάρκειας και διαχείρισης Υδάτινων Πόρων, πολιτιστική αξιοποίηση Τειχών και Μνημείων, Διπλή παρέμβαση- Μαρίνα, Αποτελεσματική αξιοποίηση Πάρκου Αεροδρομίου.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος επεσήμανε: «Βασική κατεύθυνση του προγράμματος μας ΕΙΝΑΙ: ΕΡΓΑ & ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ. Με επίκεντρο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του. Δημιουργούμε με αυτόν τον τρόπο μια νέα αφετηρία προόδου και ανάπτυξης. Τα χρώματα μας είναι το κόκκινο και το γαλάζιο της Κνωσού. Είναι τα χρώματα της ιστορίας μας. Είναι τα χρώματα του τόπου μας.»
Τέλος, ο Γιάννης Κουράκης περιστοιχιζόμενος από τους νέους υποψήφιους συμβούλους ευχαρίστησε τους ενεργούς πολίτες που συνδιαμόφωσαν το πλαίσιο του προγράμματος και τόνισε ότι η «κίνηση μας είναι ανεξάρτητη ανοικτή σε ιδέες, προτάσεις και ανθρώπους. Είμαστε έτοιμοι και επιδιώκουμε συγκλίσεις, συνθέσεις και συνεργασίες».

Σχετικά Άρθρα

Υπόθεση Siemens: Ελεύθερος ο Τσουκάτος, ένοχοι οι άλλοι 22

Τι πρότεινε η εισαγγελέας για τα «μαύρα» ταμεία Την απαλλαγή των κατηγορουμένων στην υπόθεση Siemens για το αδίκημα της δωροδοκίας και την ενοχή 22 ατόμων για τη νομιμοποίησης εσόδων πρότεινε η εισαγγελέας, ενώ παραμένει η πρόταση για την αθώωση του πρώην βουλευτή του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κόμματος Θεόδωρου Τσουκάτου. Συγκεκριμένα, νέα[…]

Δείτε περισσότερα

Καλοκαιρινή συναυλία από την Μικτή Χορωδία της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου

Η Μικτή της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου , παρουσιάζει  μια βραδιά με αγαπημένα τραγούδια των δυο πιο σημαντικών ελλήνων συνθετών, Μάνο Χατζιδάκι και Μίκη Θεοδωράκη. Τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει και τραγουδήσει. Στο πιάνο, η Έλενα Περισυνάκη. Καλλιτεχνική Διεύθυνση, Λένα Χατζηγεωργίου Κηποθέατρο Μάνος Χατζιδάκις, Δευτέρα 27 Ιουλίου στις 21:30 Είσοδος Ελεύθερη[…]

Δείτε περισσότερα