tokrirkri

tokrirkri

Γύρος: Σε διαβούλευση η αναγνώρισή του ως Παραδοσιακό Προϊόν

Μέχρι τις 22 Μαρτίου τίθεται σε διαβούλευση ο φάκελος για την αναγνώρισης του «Γύρου» ως το πρώτο Εγγυημένο Παραδοσιακό Ιδιότυπο Προϊόν (ΕΠΙΠ), όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (ΥΠΑΑΤ).

Ο φάκελος κατατέθηκε από τον Σύνδεσμο Ελληνικών Βιομηχανιών Επεξεργασίας Κρέατος (ΣΕΒΕΚ) στην αρμόδια υπηρεσία του ΥΠΑΑΤ. Ενστάσεις κατά των αιτήσεων καταχώρισης ή τροποποίησης μπορούν να υποβάλλουν φυσικά ή νομικά πρόσωπα που έχουν έννομο συμφέρον και είναι εγκατεστημένα στην ελληνική Επικράτεια.

Οι ενστάσεις υποβάλλονται εντός της οριζόμενης προθεσμίας, στη Διεύθυνση Συστημάτων Ποιότητας, Βιολογικής Παραγωγής και Γεωγραφικών Ενδείξεων, Τμήμα ΠΟΠ/ΠΓΕ/ΕΠΙΠ και άλλων Συστημάτων Ποιότητας.

 

Σχετικά Άρθρα

Γερμανικός Τύπος: Πρόωρο «διαζύγιο» από το ΔΝΤ θέλει η Αθήνα

Πολλές γερμανικές εφημερίδες αναφέρονται στην πρόθεση της ελληνικής κυβέρνησης να αποπληρώσει πρόωρα τα δάνεια του ΔΝΤ Πολλές γερμανικές εφημερίδες αναφέρονται στην πρόθεση της ελληνικής κυβέρνησης να αποπληρώσει πρόωρα τα δάνεια του ΔΝΤ. Μερικοί ενδεικτικοί τίτλοι: «Kalispera, IWF» (Süddeutsche Zeitung), «Υπερβολικά ακριβά τα δάνεια του ΔΝΤ για την Αθήνα» (Frankfurter Allgemeine Zeitung), «Λόγω[…]

Δείτε περισσότερα

Με «πληγές» κλείνει η τουριστική περίοδος

Θα απαιτηθούν χρόνια για να αντισταθμιστούν οι απώλειες λένε οι παράγοντες του τουρισμού – Σε εξέλιξη οι διαδικασίες από τους ξενοδόχους για την διεκδίκηση αποζημιώσεων μετά το ναυάγιο της Thomas Cook – ΒΟΑΚ και Thomas Cook κυριάρχησαν στην συνάντηση των ξενοδόχων και του Υφυπουργού Γ. Κεφαλογιάννη στο Ρέθυμνο Τις πληγές[…]

Δείτε περισσότερα