tokrirkri

tokrirkri

Ελληνικά εδέσματα παρουσιάστηκαν στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Ένα ταξίδι στη γεύση, την παράδοση και τα δώρα της ελληνικής γης, πραγματοποιήθηκε χθες στην έδρα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις Βρυξέλλες.

Με επικεφαλής τον Chef Μάνο Μακρυγιαννάκη που ζει και εργάζεται στην πρωτεύουσα του Βελγίου και σε συνεργασία με ομάδα Chefs προερχόμενους από διάφορα μέρη της Ελλάδας, παρουσιάστηκαν εδέσματα και προϊόντα «που υπογραμμίζουν την ιδιότητα της Ελλάδας ως τουριστικό brand με ξεχωριστή γαστρονομική ταυτότητα».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε μετά από πρωτοβουλία του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιου Κούλογλου, και συνοδεύτηκε με συνέντευξη Τύπου για τα προϊόντα ονομασίας προέλευσης (ΠΟΠ) της Ελλάδας.

Σχετικά Άρθρα

«Μάστιγα» οι πνιγμοί στην Κρήτη

Ανησυχητικές διαστάσεις λαμβάνουν τα περιστατικά πνιγμών στο νησί μας, αν αναλογιστεί κανείς ότι το 16% των περιστατικών, που έχουν σημειωθεί στην χώρα, έχουν γίνει στην Κρήτη. Συγκεκριμένα, από τις αρχές της σεζόν και μέσα σε λίγους μόνο μήνες, μέχρι και την 7η Αυγούστου, έχουμε σε πανελλαδικό επίπεδο 167 πνιγμοί, εκ των[…]

Δείτε περισσότερα

Βραβεύτηκαν οι μαθητές που συμμετείχαν στην πιλοτική εφαρμογή «Code my City»

Τους μαθητές, τους εκπαιδευτές και τα Σχολεία, που ολοκλήρωσαν ένα 8μηνο «ταξίδι» στο χώρο της ψηφιακής καινοτομίας, ολοκληρώνοντας την Πιλοτική Εφαρμογή «Code my City», με την οποία παρουσίασαν ψηφιακά την πόλη τους, το Ηράκλειο, βράβευσε η Περιφέρεια Κρήτης σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου. Μέσα από το Σχέδιο[…]

Δείτε περισσότερα