tokrirkri

tokrirkri

Επιτυχημένο το Workshop2 του Προγράμματος PALAEMON σε πλοία της ΑΝΕΚ LINES

H ANEK LINES, “έριξε άγκυρα” στο λιμάνι του Πειραιά και πραγματοποίησε με εξαιρετική επιτυχία το Workshop2, στο πλαίσιο του Προγράμματος PALAEMON, σε συνεργασία με το Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Οι ενδιαφέρουσες εργασίες που εστίασαν στο σύστημα evacuation, έλαβαν χώρα στις 25 και 26 Νοεμβρίου στα πλοία της εταιρείας “ΚΡΗΤΗ ΙΙ” και “ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ”.

Η Υπηρεσία DPA της ΑΝΕΚ μαζί με εκπροσώπους του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας, του Πολυτεχνείου καθώς επίσης και άλλων φορέων (Νηογνωμόνων και Ναυτιλιακών εταιρειών) από την Ελλάδα αλλά και από την Ευρώπη πρότειναν, συζήτησαν και αντάλλαξαν απόψεις αναφορικά με το θέμα του προγράμματος, που είναι η ανάπτυξη και αξιολόγηση ενός εξελιγμένου συστήματος evacuation, με σκοπό τη βελτιστοποίηση του επιχειρησιακού σχεδιασμού της διαδικασίας εκκένωσης σε σκάφη με ζημιές.

 

Με αφορμή τη διοργάνωση του workshop ο Αρχιπλοίαρχος Dpa (Designated Person Ashore ) κάπτεν Πέτρος Χατζηδάκης, της ΑΝΕΚ LINES υπογράμμισε: «Καθημερινός προορισμός μας στην ΑΝΕΚ LINES, είναι να εξελισσόμαστε οι ίδιοι για να προσφέρουμε ποιοτικές ταξιδιωτικές εμπειρίες, αλλά και να συμβάλλουμε ενεργά και ουσιαστικά στην ανάπτυξη της ελληνικής Ναυτιλίας. Είμαστε περήφανοι, που τα πλοία μας γίνονται τόπος συνάντησης και ζυμώσεων για το αύριο της Ελληνικής Ναυτιλίας.»

Επιτυχημένο το Workshop2 του Προγράμματος PALAEMON σε πλοία της ΑΝΕΚ LINES

Ο υποπλοίαρχος της ΑΝΕΚ Ξενόπουλος Γεώργιος, εξηγώντας στην πράξη τα ουσιαστικά πλεονεκτήματα του συστήματος evacuation, στο κατάστρωμα του “ΚΡΗΤΗ ΙΙ”

Σημειώνεται ότι το πρόγραμμα PALAEMON, που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση, επεξεργάζεται συστήματα, βάσει των οποίων αξιοποιούνται ειδικά σκάφη που είναι προσβάσιμα σε όλους. Σε αυτό το πλαίσιο ακόμη και άτομα με κινητικά προβλήματα δεν θα αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα κατά την εκκένωση πλοίου – καθώς προσφέρεται η δυνατότητα να κατέλθουν αυτόματα σε σήμα συναγερμού, χωρίς την παρέμβαση του πληρώματος.

Η ΑΝΕΚ LINES, με πυξίδα την καινοτομία, εξελίσσει συνεχώς τα συστήματα λειτουργίας της και συμβάλλει ενεργά στην ανάπτυξη των δυνατοτήτων των ανθρώπων της σε συνεργασία με αξιόπιστους φορείς.

Και το ταξίδι συνεχίζεται με πλώρη το μέλλον!

Επιτυχημένο το Workshop2 του Προγράμματος PALAEMON σε πλοία της ΑΝΕΚ LINES

Το πλήρωμα του “ΚΡΗΤΗ ΙΙ” εν δράσει κατά την έναρξη του Evacuation Drill στο πλαίσιο του προγράμματος PALAEMON

Επιτυχημένο το Workshop2 του Προγράμματος PALAEMON σε πλοία της ΑΝΕΚ LINES

Όρθιος από δεξιά ο κ. Κωνσταντίνος Λούζης από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο στο “ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ” κατά την διάρκεια του Workshop2, του προγράμματος PALAEMON, αναφερόμενος στο εξελιγμένο σύστημα evacuation, που σκοπό έχει τη βελτιστοποίηση του επιχειρησιακού σχεδιασμού της διαδικασίας εκκένωσης σε σκάφη με ζημιές.

Σχετικά Άρθρα

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 7ος Gaming Μαραθώνιος για «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου και για 24 ώρες με οικοδεσπότη και διοργανωτή τον Γιώργο “Zok” Ζώκα και περισσότερους από 50 καλεσμένους (youtubers, gamers, standup comedians) πραγματοποίησαν τον 7ο Gaming Μαραθώνιο για «Το Χαμόγελο του Παιδιού».   Κατά τη διάρκεια του Μαραθωνίου όλοι οι συμμετέχοντες έπαιξαν τα αγαπημένα τους video games και[…]

Δείτε περισσότερα

Σε απόγνωση οι παραγωγοί αβοκάντο στα Χανιά

Σε απόγνωση έχουν περιέλθει οι παραγωγοί αβοκάντο των Χανίων καθώς οι κλοπές σε βάρος τους έχουν πάρει απίστευτες διαστάσεις, καθώς σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλουν ξεπερνούν τους είκοσι τόνους, σύμφωνα με το Zarpanews. Για το λόγο αυτό και προκειμένου να προστατεύσουν την παραγωγή τους και τις περιουσίες τους, σήμερα προσέφυγαν στην[…]

Δείτε περισσότερα