tokrirkri

tokrirkri

Η ΑΝΕΚ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΧΟΡΗΓΟΣ

ΑΝΕΚ LINES: ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΤΑΝΙΑ

 

ΠΟΥ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΣΤΗ SUPERLEAGUE

 

Η ΑΝΕΚ LINES, στηρίζει τον Α.Ο. ΠΛΑΤΑΝΙΑ, την ομάδα που τάραξε τα νερά της φετινής ποδοσφαιρικής σεζόν παραμένοντας, μεγάλη αρωγός της προσπάθειας και των επιτυχιών του, τόσο των τελευταίων ετών, όσο και της φετινής αγωνιστικής περιόδου 2012-2013.

 

Η εντυπωσιακή πορεία της χανιώτικης ομάδας που αποτέλεσε την πιο ευχάριστη έκπληξη της περσινής αγωνιστικής σεζόν έχει κάνει υπερήφανους όλους τους Κρήτες.  Για την ΑΝΕΚ LINES η υποστήριξη της προσπάθειας του Πλατανιά, ως μεγάλης χορηγού, ήταν μία αυτονόητη απόφαση στήριξης μίας ομάδας που συμβολίζει τη δύναμη της θέλησης και της επιτυχίας, που έρχεται μέσα από σκληρή δουλειά και όραμα.

 

Στο πλαίσιο της χορηγίας του ΑΟ Πλατανιά, η ΑΝΕΚ LINES έχει την τιμή να βρίσκεται πάνω στη φανέλα της ομάδας και να τη συνοδεύει σε όλους τους δύσκολους αγώνες της, στα μεγάλα σαλόνια της SuperLeague.

 

Με την έναρξη σχεδόν της ποδοσφαιρικής περιόδου, ο ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ δικαιώνοντας όσους τον πίστεψαν κέρδισε και μία διάκριση.

 

Συγκεκριμένα το καλύτερο γκολ (BestGoal) της 4ης αγωνιστικής της SuperLeague ΟΠΑΠ 2012 – 2013, το πέτυχε – σύμφωνα με τους ειδικούς -ο ποδοσφαιριστής του Πλατανιά Σαλόζε Ουντότζι.

 

Την απονομή, που έγινε, πριν λίγες ημέρες, στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων, έκανε ο Προεδρεύων Αντιπρόεδρος της ΑΝΕΚ LINES κ. Γ.Κατσανεβάκης, ο οποίος συνεχάρη τόσο τον ποδοσφαιριστή και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας, όσο και τη Διοίκηση για τη σοβαρή προσπάθεια που καταβάλλουν σε όλα τα επίπεδα και τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

 

Επίσης, με αφορμή, τη χορηγία της ΑΝΕΚ LINES ο κος Γ.Κατσανεβάκης δήλωσε: «Η δυναμική πορεία του ΑΟ Πλατανιά αποτελεί για την τοπική κοινωνία των Χανίων ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Οι προσπάθειες αλλά και τα επιτεύγματα της ομάδας δεν είναι απλώς ένα ποδοσφαιρικό θαύμα, αλλά ένα πανελλαδικό παράδειγμα προς μίμηση, που δίνει ελπίδα για το αύριο του αθλητισμού στη χώρα μας. Τιμάμε το πάθος και τη δύναμη των παικτών της ομάδας του ΑΟ Πλατανιά και είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που συμπορευόμαστε μαζί τους σ’ αυτή τη σπουδαία διαδρομή».

 

 

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος της ΠΑΕ “ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ” κος Στ. Βαρουξάκης αναφερόμενος στη συνεργασία με την ΑΝΕΚ δήλωσε:

 

 

“Στο δύσκολο αλλά όμορφο δρόμο που οδήγησε τον Πλατανιά στη SuperLeague, η ΠΑΕ Πλατανιάς είχε δίπλα της, ενεργό συμπαραστάτη και ουσιαστικό συνεργάτη, την ΑΝΕΚ LINES, η οποία έμπρακτα συνέβαλε, με τη στήριξή της, στην επίτευξη των στόχων μας. Η διαχρονική ηγετική παρουσία της ΑΝΕΚ LINES στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες εντός και εκτός ελληνικών συνόρων, η ασφαλής καθημερινή ακτοπλοϊκή σύνδεση της Κρήτης και άλλων νησιών με την ηπειρωτική χώρα και η έμφαση που η Διοίκηση της Εταιρείας δίδει στη στήριξη των χανιώτικων αθλητικών σωματείων και όχι μόνο, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, καθιστούν την ΑΝΕΚ ένα σημαντικό πόλο ανάπτυξης σε πανελλήνιο επίπεδο.

 

Η συνεργασία μας συνεχίζεται αρμονικά και τη φετινή χρονιά και οφείλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τη Διοίκηση της Εταιρείας για την εμπιστοσύνη της και τη διαχρονική της στήριξη».

 

Η ΑΝΕΚ LINES, στηρίζοντας πάντα τις προσπάθειες των συλλόγων και πρωτοβουλιών της Κρήτης και ιδίως των Χανίων, στέκεται δίπλα στην ομάδα του ΠΛΑΤΑΝΙΑ ηθικά και πρακτικά και της εύχεται καλή επιτυχία στην επίτευξη των αγωνιστικών του στόχων.

Σχετικά Άρθρα

Άνοιξε και πάλι το Info Point – Ξεκινούν την Τετάρτη 19 Μαΐου οι δωρεάν ξεναγήσεις

Άνοιξε και πάλι ο διαδραστικός χώρος ενημέρωσης επισκεπτών του Δήμου Ηρακλείου, Info Point. Πρόκειται για έναν χώρο όπου με τη χρήση της τεχνολογίας αλλά και καινοτόμων διαδραστικών συστημάτων που είναι εγκατεστημένα σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Πληροφορικής του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας, παρέχονται πολύτιμες πληροφορίες και υλικό σε επισκέπτες και[…]

Δείτε περισσότερα

Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στην Περιφέρεια από τους μαθητές του 34ου δημοτικού σχολείου Ηρακλείου

Τα παραδοσιακά κάλαντα αλλά και ύμνους των Χριστουγέννων έψαλλαν οι μαθητές του 34ου δημοτικού σχολείου Ηρακλείου που επισκέφθηκαν την Περιφέρεια Κρήτης. Ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης και ο εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Περιβάλλοντος Νίκος Ξυλούρης, υποδέχτηκαν στη Περιφέρεια τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς τους Μάριο Μαρκόπουλο, Γιάννη Ιωσηφίδη και Γιώργο Αραθωμά. Οι[…]

Δείτε περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση