tokrirkri

tokrirkri

ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ !

 

ΤΟ MINOANLINESBONUSCLUBΑΝΤΑΜΟΙΒΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ

 

ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ

 

 

ΕΠΙΠΛΕΟΝ Η MINOANLINESΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ

 

ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ

Η MinoanLinesσυγχαίρει όλους τους πρωτοετείς φοιτητές για την επιτυχία εισαγωγής τους στα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας και τους στηρίζει έμπρακτα προσφέροντας μοναδικές εκπτώσεις και προνόμια στις γραμμές που δραστηριοποιείται. Συγκεκριμένα:

Με αφορμή την έναρξη της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς, η MinoanLinesπροσκαλεί όλους τους πρωτοετείς φοιτητές να εγγραφούν στο MinoanLinesBonusClubκαι να κερδίσουν αυτόματα τους πρώτους τους 200 πόντους, αν η εγγραφή γίνει ηλεκτρονικά,  ή εναλλακτικά τους πρώτους τους 100 πόντους, αν συμπληρώσουν την έντυπη αίτηση εγγραφής που διατίθεται από τα πρακτορεία, τα πλοία ή τα συνεργαζόμενα γραφεία ταξιδίων της MinoanLines. Η προσφορά ισχύει μέχρι 31/10/2012. Απαραίτητη προϋπόθεση η αποστολή της βεβαίωσης εγγραφής των πρωτοετών φοιτητών στο πρώτο έτος της σχολής τους στην αρμόδια υπηρεσία “Minoan Lines Bonus Club” με e-mail: bonusclub@minoan.gr ή φαξ 2810 342607.

 

 

Με την εγγραφή τους όλα τα μέλη της οικογένειας της MinoanLinesαπολαμβάνουν μοναδικά προνόμια και προσφορές στα εισιτήρια, στις αγορές από τα καταστήματα και στις καταναλώσεις τους στα εστιατόρια και τα μπαρ των πλοίων της εταιρείας. Το πρόγραμμα είναι ένα από τα πιο σύγχρονα, λειτουργικά και ευέλικτα που υπάρχουν, με πρωταρχικό στόχο να παρέχει ιδιαίτερα οφέλη στους πιστούς επιβάτες της MinoanLines.

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν στο “Minoan Lines Bonus Club” μπορείτε να συμβουλευτείτε την ιστοσελίδα μας www.minoan.gr ή να απευθυνθείτε στην αρμόδια υπηρεσία “Minoan Lines Bonus Club” στα τηλέφωνα 2810-399850 & 399856, Δευτέρα – Παρασκευή 09.00 – 17.00 ή στο e-mail: bonusclub@minoan.gr.

 

 

Επιπλέον, η MinoanLinesπροσφέρει σε όλους τους φοιτητές μοναδικές εκπτώσεις στη γραμμή Ηράκλειο – Πειραιάς – Ηράκλειο.

 

 

·         50% ΕΚΠΤΩΣΗ στα VIPκαθίσματα ή deck

 

·         30% ΕΚΠΤΩΣΗ σε όλες τις θέσεις με κλίνη (εκτός της θέσης LUX)

 

·         20% ΕΚΠΤΩΣΗ στα δίκυκλα ή Ι.Χ. οχήματα

 

 

Όμως οι παροχές της MinoanLinesδεν σταματούν εδώ…. Η απόλαυση του ταξιδιού συνεχίζεται… Για όλους τους φοιτητές έχουν διαμορφωθεί ειδικά μενού σε προνομιακή τιμή των 6,00 ευρώ, τα οποία μπορούν να απολαύσουν στο selfserviceεστιατόριο των πλοίων, με την επίδειξη του φοιτητικού τους πάσου. Τo φοιτητικό μενού combi περιλαμβάνει τις εξής επιλογές: Μπιφτέκι με πατάτες τηγανιτές ή Κοτόπουλο φούρνου ή Καρμπονάρα ή Σπαγγέτι μπολονέζ. Όλα τα μενού συνοδεύονται με αναψυκτικό και ψωμί. 

 

 

 

Από το Γραφείο Τύπου

 

της MINOANLINES

 

Ηράκλειο, 10 Σεπτεμβρίου 2012

 

 

 

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Γέφυρα συνεργασίας Ουγγαρίας και Κρήτης

Στην ενίσχυση των σχέσεων και της συνεργασίας μας με την Ουγγαρία στον εμπορικό-επιχειρηματικό -τουριστικό τομέα αναφέρθηκε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, μιλώντας στην Βασιλική του Αγίου Μάρκου στην τελετή αναγόρευσης του Περίανδρου (Πάρη) Επιτροπάκη σε επίτιμο πρόξενο της Ουγγρικής Δημοκρατίας στην Κρήτη, παρόντος του Ούγγρου πρέσβη Έρικ Χάουπτ, του Ούγγρου προξένου[…]

Δείτε περισσότερα

Μπαρνιέ: Τα ιρλανδικά σύνορα καθυστερούν τη συμφωνία για το Brexit

Το ακανθώδες ζήτημα του πώς θα διασφαλιστεί ότι το Brexit δεν θα ισοδυναμεί με ελέγχους στα σύνορα μεταξύ Ιρλανδίας και Βόρειας Ιρλανδίας είναι μεταξύ των θεμάτων που καθυστερούν τη συμφωνία για την αποχώρηση της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, δήλωσε ο διαπραγματευτής της ΕΕ Μισέλ Μπαρνιέ. Σε ένα tweet που[…]

Δείτε περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση