tokrirkri

tokrirkri

Οι Γερμανοί ανακαλύπτουν την αυθεντική Κρήτη και τους θησαυρούς της

Ξεκίνησαν ήδη οι προετοιμασίες για το FVW workshop Κρήτη 2018, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από 24 έως 29 Οκτωβρίου στο νησί. Το FVW είναι το μεγαλύτερο δίκτυο ενημερωσης τουρισμού στη Γερμανία με πορεία 50 ετών, μεγάλη εμπειρία και επιρροή στους επαγγελματίες του τουρισμού.

Το FVW workshop 2018, είναι κορυφαία δράση για την ενδυνάμωση της Γερμανικής τουριστικής αγοράς, με στόχο τη γνωριμία με την αυθεντική Κρήτη, τους θησαυρούς που προσφέρουν οι πόροι του νησιού στον πολιτισμό, τη διατροφή, τα προϊόντα, την βιοποικιλότητα, το περιβάλλον, τη μουσική, την παράδοση, τους ανθρώπους, τις εμπειρίες κλπ.

Γίνεται με στόχο να αναδειχθούν όλα εκείνα τα αυθεντικά στοιχεία που χαρακτηρίζουν το νησί και τους ανθρωπους του και πρέπει να ανακαλύψει ο Γερμανός τουρίστας.

Με τις εργασίες του, το FVW workshop Κρήτη 2018, θα συμβάλει στην περαιτέρω αναδειξης της Κρήτης, ενισχύοντας το την αναγνώριση του νησιού και το τουριστικό του όνομα (brand name) ως προορισμού, με μοναδικά αυθεντικά χαρακτηριστικά.

«Στο πλαίσιο της προσπάθειας να αναδείξουμε το πρόσωπο της κρητικής φιλοξενίας κι όλες τις επιπλέον δυνατότητες που προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία επίσκεψης στο νησί, συνδιοργανωνουνε αυτή τη σημαντική διοργάνωση με το FVW. Με το κορυφαίο δηλαδή μέσο ενημερωσης για τον τουρισμό στη Γερμανία και το οποίο διαθέτει ένα δίκτυο που περιλαμβάνει όλους τους τουριστικούς πράκτορες της Γερμανίας. Με αυτό τον τρόπο, όλοι οι πωλητές, όλοι εκείνοι οι άνθρωποι που έρχονται σε απευθείας επαφή με τον μελλοντικό υποψήφιο επισκέπτη μας, μπορούν πραγματικά μα γνωρίζουν τι θελουμε εμείς, ως Κρήτη, ν’ αναδείξουμε και του προσφέρουμε περισσότερα εργαλεία ώστε να προσελκύσουμε περισσότερους επισκέπτες την περίοδο που το νησί τους χρειάζεται», τόνισε ο εντεταλμένος σύμβουλος τουρισμού της Περιφέρειας Κρήτης Μιχάλης Βαμιεδάκης στο πλαίσιο των συναντήσεων προετοιμασίας της διοργάνωσης που έγινε στην Περιφέρεια Κρήτης με τη συμμετοχή των στελεχών τουρισμού της Περιφέρειας.

Το FVW workshop περιλαμβάνει 5ήμερη επίσκεψη και φιλοξενία στην Κρήτη. Επισκέψεις σε αξιοθέατα, παραδοσιακά και πολιτιστικά σημεία, γαστρονομία, θεάματα, ξενοδοχεία, βιωματικές εμπειρίες που δένουν τον τόπο με τους διαμορφωτές κοινής γνώμης (decision makers).

Μία συνεδριακή ημέρα στις 26/10/18 για τις εργασίες του θέματος με τη συμμετοχή εκπροσώπων των μεγάλων tour operators, εξειδικευμένους τουριστικούς πράκτορες και συντακτική ομάδα του fvw με εκπροσώπους από τον προορισμό, τόσο από τους φορείς όσο και από τον τουρισμό και την επιχειρηματικότητα. Συντονίζει ο αρχισυντάκτης Klaus Hildebrandt.

Το θέμα είναι πολύ στοχευμένο, ιδιαίτερα ελκυστικό και απολύτως διαφοροποιημένο, όπως ταιριάζει στην Κρήτη. Με τίτλο «Η ΑΕΙΦΟΡΙΑ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΜΑΚΡΟΖΩΪΑ» (με τη φυσική και τη μεταφορική έννοια, πολιτισμός, διατροφή, προϊόντα, κουλτούρα, σχεδιασμός, ανάπτυξη, κλπ) η Κρήτη θα παρουσιάσει μια αυθεντική εικόνα με πολλά οφέλη και προστιθέμενη αξία.

Ο συντονιστής της εκδήλωσης Klaus Hildebrandt, αρχισυντάκτης του FVW, μεταξύ άλλων θα παρουσιάσει, σημαντικά στοιχεία και αριθμούς για την Γερμανική Τουριστική αγορά και σύγκριση της Κρήτης με άλλους προορισμούς.

Ήδη έχει ξεκινήσει η προετοιμασία της Κρητικής φιλοξενίας με έμφαση στη διαφοροποίηση των προτάσεων διακοπών. Μέσα από τη σύνθετη διοργάνωση που περιλαμβάνει πρόγραμμα φιλοξενίας και τη συνεδριακή ημέρα, αναπτύσσονται σχέσεις και προκύπτουν αποτελέσματα που δρουν μέσα στο χρόνο και αποδίδουν στους επιχειρηματίες, τον τόπο, την αγορά, τη χώρα. Οι διοργανώσεις τέτοιου μεγέθους και εξωστρέφειας, στηρίζονται κατά πολύ στην υπεύθυνη συμμετοχή και συνδρομή των επαγγελματιών του τουρισμού σε κάθε χώρο.

Οι διοργανώσεις τέτοιου μεγέθους και εξωστρέφειας, στηρίζονται κατά πολύ στην υπεύθυνη συμμετοχή και υποστήριξη των επαγγελματιών του τουρισμού σε κάθε χώρο. Στο fvw workshop Κρήτη, η Aegean είναι ο χορηγός αερομεταφορών, η Grecotel, ξενοδοχείο Amirandes είναι χορηγός φιλοξενίας, το Creta Maris είναι χορηγός του συνεδρίου στις 26/10/18, η εταιρεία «Δετοράκης εκτυπώσεις» στηρίζει τις παραγωγές, έντυπα. Ξενοδοχεία και επιχειρήσεις προσφέρουν τη στήριξή τους με κάθε τρόπο.

Οι χορηγοί και υποστηρικτές θα ανακοινώνονται και θα προβάλλονται από την διοργάνωση ως αναγνώριση του μεγέθους της αυθόρμητης και ευγενικής προσφοράς τους.

Σχετικά Άρθρα

Η Περιφέρεια Κρήτης στην ψηφιακή έκθεση« FMS- FOOD MARKET SHOW Edition 2»

Η Περιφέρεια Κρήτης, συνεχίζοντας την προσπάθεια της και ανταποκρινόμενη στις συνθήκες που έχουν προκύψει λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, θα συμμετέχει για δεύτερη φορά στην ψηφιακή έκθεση« FMS– FOOD MARKET SHOW Edition 2», η οποία  θα διεξαχθεί από 11 – έως 14 Μαΐου 2021. Οι συμμετέχοντες, θα έχουν τη δυνατότητα μέσω μιας εμπλουτισμένης  ψηφιακής πλατφόρμας με πολλά[…]

Δείτε περισσότερα

Έφη Αχτσιόγλου: Επιστροφή αναδρομικών σε 200.000 συνταξιούχους

Την επιστροφή αναδρομικών σε 200.000 συνταξιούχους προανήγγειλε η υπουργός Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου, σε ανάρτησή της στο Facebook. Πρόκειται για δικαιούχους επικουρικών συντάξεων, οι οποίοι θα λάβουν τα αναδρομικά ποσά που προέκυψαν από τις αλλαγές στον ΑΚΑΓΕ, τον περασμένο Μάιο. Σύμφωνα με κα Αχτσιόγλου, μάλιστα, το 60% των δικαιούχων συνταξιούχων θα έχει[…]

Δείτε περισσότερα