tokrirkri

tokrirkri

Ο κορωνοϊός σε… πρώτο πλάνο- Πότε θα πάρουμε βαθιά ανάσα;

Δύσκολες καταστάσεις όσον αφορά την εμφάνιση του κορωνοϊού και την εξάπλωσή του θα ζήσουμε έως την πανσέληνο στις 8 Απριλίου. Τα πράγματα θα καλυτερεύσουν όταν ο Ήλιος περάσει στον Ταύρο, μετά τις 20 Απριλίου. Για να δούμε πώς θα είναι αυτό το διάστημα για κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

 

Γράφει ο Βικέντιος- astrologer, lightworker

 

Κριός: Η σκληρή δουλειά που έχετε κάνει θα αναγνωριστεί και θα επιβραβευτεί αναλόγως. Μπορείτε να επωφεληθείτε ιδιαίτερα από την ομαδική δουλειά, τις συνεργασίες και τους συνεταιρισμούς. Η αξία σας θα αναγνωριστεί περισσότερο αν επιδιώξετε να συνεργαστείτε με άλλους.

Ταύρος: Υπάρχει μέσα σας σύγκρουση μεταξύ δυο ατόμων που αγαπάτε, δυο συντρόφων, από τους οποίους πρέπει να επιλέξετε τον ένα ως πιο κατάλληλο για εσάς.

Δίδυμος: Δεν πρέπει να εμπιστευτείτε κανένα, ούτε να αφήσετε να σας καθοδηγήσει με λόγια ή πράξεις. Πρέπει να ακολουθήσετε απλά την πορεία του «τρελού», δηλαδή να κάνετε αυτό που αισθάνεστε, να ακολουθήσετε το ένστικτό σας και να αδιαφορήσετε για το τι θα σκεφτούν οι γύρω σας.

Καρκίνος: Η τάση είναι μια προτροπή να στραφούμε μέσα μας και να γνωρίσουμε καλύτερα και σε βάθος τον εαυτό μας. Για να ξεπεράσουμε το πρόβλημα που μας απασχολεί θα πρέπει να κάνουμε αρκετή εσωτερική εργασία που απαιτεί απομόνωση κι ενδοσκόπηση.

Λέων: Σύντομα κάποιος θα σας ενημερώσει για κάτι ή θα σας προτείνει κάτι που θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τις σημερινές φουρτούνες. Επίσης, προμηνύεται ευχάριστο, θαλασσινό ταξίδι.

Παρθένος: Όλα μπορεί να μοιάζουν τακτοποιημένα όμως εσείς δεν είστε ευχαριστημένοι κι επιθυμείτε να χαράξετε νέα πορεία. Οι λόγοι συνήθως σχετίζονται με την αίσθηση ότι η σχέση σας ή ο γάμος, το επάγγελμά σας και ο τρόπος που ζείτε έχουν σταματήσει προ πολλού να σας εκφράζουν. Η απογοήτευσή σας λειτουργεί ως κινητήριος δύναμη και σας ωθεί να εγκαταλείψετε τον σημερινό τρόπο ζωής και να αναζητήσετε ένα καινούριο μονοπάτι.

Ζυγός: Δεν μπορείτε να λειτουργήσετε απαλλαγμένοι από συναισθήματα. Αν όμως αυτά δεν ελεγχθούν από κάποιον και δε διοχετευτούν προς τη σωστή κατεύθυνση, τότε η πορεία τους θα είναι άγρια κι ανεξέλεγκτη και θα διαταράξει την ισορροπία σας.

Σκορπιός: Πρέπει να επαγρυπνείτε και να είστε πολύ προσεκτικοί, θα πρέπει να αντιμετωπίσετε το σκοτάδι και να πορευτείτε με το εσωτερικό σας φως, χωρίς να είστε απόλυτα βέβαιοι ότι βαδίζετε στο σωστό μονοπάτι. Ίσως να σκοντάψετε ή να χάσετε το δρόμο σας, αλλά η μόνη επιλογή είναι να στηριχτείτε στη διαίσθησή σας και τις ψυχικές δυνάμεις σας.

Τοξότης: Η υπερβολική ησυχία τείνει να δημιουργεί πλήξη και μία αίσθηση ακινησίας και κορεσμού. Ανανεώστε τα ενδιαφέροντά σας και προσπαθήστε να τα εντάξετε στη σχέση σας. Ο σύντροφός σας μπορεί να χρειάζεται κάποιου είδους αφύπνιση και κινητοποίηση.

Αιγόκερως: Οι διαφορές επιτέλους επιλύονται και οι σχέσεις με τους άλλους είναι βαθιές και απολύτως ικανοποιητικές. Το σύμπαν ευνοεί τους μακροχρόνιους δεσμούς αγάπης και υπενθυμίζει ότι το ιδανικό της ευτυχίας είναι πάντα εφικτό.

Υδροχόος: Καθένας από εμάς έχει ένα μικρό άστρο μέσα του, το οποίο εμφανίζεται την κατάλληλη στιγμή και μας καθοδηγεί. Το άστρο μας δίνει ελπίδα και έμπνευση. Τελική απάντηση δε μας δίνει στο ερώτημά μας ή το θέμα που μας απασχολεί, όμως μας ανοίγει το δρόμο για να ξεκινήσουμε με φως την προσπάθειά μας.

Ιχθύς: Κατά πάσα πιθανότητα, θα τα καταφέρετε, αν δείξετε το θάρρος που απαιτεί η περίσταση. Μην υποχωρείτε για να γίνετε αρεστοί και μην εγκαταλείπετε τις αρχές και τις αξίες σας επειδή οι άλλοι είναι περισσότεροι ή πιο ισχυροί. Το σημαντικό είναι να νιώθετε εσείς εντάξει με τον εαυτό σας. Αντιμετωπίστε τις επιθέσεις ή τη ζήλια των άλλων και μην τους αφήνετε να σας καταβάλλουν.

 

 

O Βικέντιος έχει εμπειρία 24 χρόνων καθοδήγησης και συμβουλευτικής μέσω της τράπουλας Ντέστε, της Ταρώ και της αστρολογίας. Εργάζεται με την Αιώνια Αλήθεια, πάντοτε μέσω διαίσθησης και αφιερώνει πάντα χρόνο σε όσους τον συναντούν. (vikentios1976@yahoo.gr)

Σχετικά Άρθρα

Βραβείο στην Περιφέρεια Κρήτης: Συνεδριάσεις χωρίς χαρτί, μόνο tablet

Νέο βραβείο για την πρωτοπορία στον τομέα της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης – Συλλογικά Όργανα συνεδριάζουν «ηλεκτρονικά», χωρίς χρήση φωτοτυπιών Μια νέα, πολύ σημαντική διάκριση-βράβευση, και πάλι στο τομέα της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, έλαβε η Περιφέρεια Κρήτης, και συγκεκριμένα πρόκειται για την βράβευση στο Τμήμα Υποστήριξης Συλλογικών Οργάνων και την Διεύθυνση Διαφάνειας-Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.[…]

Δείτε περισσότερα

Γ. Σουρβίνος: «Μπαίνουμε στη δεύτερη φάση της πανδημίας – Κρίσιμο στοιχείο η θνητότητα»

Ο καθηγητής Κλινικής Ιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης Γιώργος Σουρβίνος, μιλώντας στον 98.4 ανέφερε ότι το Ιολογικό Εργαστήριο του Πανεπιστημίου έχει ελέγξει μέχρι τώρα πάνω από 600 δείγματα σε όλη την Κρήτη, ατόμων που οδηγήθηκαν στα νοσοκομεία του νησιού και εξ αυτών μόνο 13 μέχρι τώρα βρέθηκαν θετικά. Ο δείκτης αυτός[…]

Δείτε περισσότερα