tokrirkri

tokrirkri

Στο βήμα της… ταβέρνας ο Πάνος Καμμένος! Πήγε να γεμίσει το άδειο του στομάχι!

Και αφού ο Πάνος Καμμένος φρόντισε, για χάρη του, να μεταφερθεί η έναρξη της συζήτησης για την ψήφο εμπιστοσύνης δύο ώρες αργότερα, εκείνος αντί να βρίσκεται στη Βουλή, αμέσως μετά την τελετή παράδοσης – παραλαβής του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, αποφάσισε να απολαύσει εκλεκτούς θαλασσινούς μεζέδες.

Συγκεκριμένα την ώρα που Αλέξης Τσίπρας και Κυριάκος Μητσοτάκςη διασταύρωναν τα ξίφη τους στο κοινοβούλιο, ο μέχρι πρότινος κυβερνητικός εταίρος, βρισκόταν στην αγαπημένη του ψαροταβέρνα  στον Πειραιά, προκειμένου να… γιορτάσει την έλευση του βουλευτή Φωκά στην Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ.

Ο επί τέσσερα χρόνια συγκυβερνήτης του Αλέξη Τσίπρα, απείχε από την έναρξη της κορυφαίας κοινοβουλευτικής διαδικασίας, αφού προτίμησε τους ψαρομεζέδες, παρέα με τον εκπρόσωπο Τύπου του κόμματός του Θόδωρο Τουσουνίδη.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα parapolitika.gr, ευρισκόμενος σ’ ένα από τα τραπέζια του εστιατορίου ο Πάνος Καμμένος πήρε θέση μέσω twitter για όλα όσα ειπώθηκαν τόσο για τον ίδιο και την Συμφωνία των Πρεσπών όσο και για τον καυγά που έγινε ανάμεσα στον πρωθυπουργό και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την τοποθέτηση του ναυάρχου ε. α. Ευάγγελου Αποστολάκη στην θέση του υπουργού Εθνικής Άμυνας.

]

Ο Πάνος Καμμένος μίλησε για λάθος του πρωθυπουργού και μέχρι χθες κυβερνητικού του εταίρου, να στηρίξει την ήδη νεκρή όπως λέει Συμφωνία των Πρεσπών. Στην συνέχεια αποκάλεσε «Κούλη» τον κ. Μητσοτάκη κάνοντας λόγο για έγκλημα εκ μέρους του να αποκαλεί τον ναύαρχο Αποστολάκη, Σπαντιδάκη.

Όλα αυτά από… το βήμα της ψαροταβέρνας.

Η επιλογή του «ηθικού αυτουργού» της συμφωνίας των Πρεσπών, να βρεθεί στην ψαροταβέρνα του Μικρολίμανου, αντί του Κοινοβουλίου, δείχνει πόσο σοβαρά αντιμετωπίζει ο κ. Καμμένος την πολιτική κρίση που βιώνει η χώρα μας.

Επίσης, καταδεικνύει τον προβληματισμό του Πάνου Καμμένου, για το γεγονός ότι οι βουλευτές των ΑΝΕΛ, Παπαχριστόπουλος και Ζουράρις, έχουν αποφασίσει να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση όταν αυτή φέρει στη βουλή τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Ωστόσο, όσοι γνωρίζουν τον πρώην υπουργό, σημειώνουν με νόημα ότι «η συγκεκριμένη ψαροτεβέρνα αποτελεί καταφύγιο για τον κ. Καμμένο, σε όλες τις δύσκολες στιγμές της καριέρα του». Εκεί προφανώς πνίγει το πόνο και τα άγχη του.

Σχετικά Άρθρα

Συνεδριάζει η Επιτροπή Τουρισμού και Επιχειρηματικότητας του δήμου Ηρακλείου

Συνεδριάζει την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 10:30 η Επιτροπή Τουρισμού και Επιχειρηματικότητας του Δήμου Ηρακλείου με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων φορέων. Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα «Ελ. Βενιζέλος» στη Λότζια.

Δείτε περισσότερα

Οι ελληνικές θάλασσες γεμάτες από πλαστικά και κουτάκια αναψυκτικών

Πλαστικές σακούλες, πλαστικά μπουκάλια νερού και αλουμινένια κουτάκια αναψυκτικών αποτελούν το 50% των απορριμμάτων που ρυπαίνουν τις ελληνικές θάλασσες, τονίζει ο καθηγητής του Εργαστηρίου Θαλάσσιας Γεωλογίας και Φυσικής Ωκεανογραφίας του Πανεπιστημίου Πατρών, Γιώργος Παπαθεοδώρου. «Ένα πολύ σημαντικό στοιχείο που βγαίνει από τις διαχρονικές μας έρευνες όσον αφορά τα απορρίμματα στον[…]

Δείτε περισσότερα