tokrirkri

tokrirkri

Συνάντηση γυναικών

GLOBAL SUMMIT OF WOMEN
AΘΗΝΑ 31 ΜΑΙΟΥ-2 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012
 
«Γυναίκες: Μοχλός Οικονομικής Ανάπτυξης»
 
Η Ελλάδα θα φιλοξενήσει τη διοργάνωση του διεθνούς επιχειρησιακού φόρουμ γυναικών με την εικοσιδυάχρονη παράδοση. Η διοργάνωση αυτή που οι συμετάσχουσες των προηγουμένων συναντήσεων ονομάζουν ανεπίσημα «Νταβός των Γυναικών», θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο Ιντερκοντινένταλ της Αθήνας από 31Μαΐου έως 2 Ιουνίου 2012. Δεδομένης της οικονομικής κρίσης που πλήττει την Ευρώπη και ενόψει της ύφεσης που εξακολουθεί να μαστίζει την υφήλιο γενικότερα, η φετινή Διάσκεψη Κορυφής έχει επιλέξει ως κεντρικό θέμα της, «Γυναίκες: Μοχλός Οικονομικής Ανάπτυξης».

 

Η περυσινή Διάσκεψη, οι εργασίες της οποίας φιλοξενήθηκαν στην Τουρκία, αποτέλεσε την ευκαιρία για συνάντηση 1000 και πλέον γυναικών με ηγετικές θέσεις στο χώρο των επιχειρήσεων και γενικότερα της επιχειρηματικής κοινότητας, αλλά και εξέχοντα στελέχη του κυβερνοχώρου και της κοινωνίας των πολιτών, από 81 διαφορετικές χώρες. Αναμένεται ότι η διοργάνωση των Αθηνών θα έχει εξ’ ίσου αθρόα συμμετοχή.
 
«Ακόμα και μια κρίση μπορεί να προσφέρει ευκαιρίες. Γι’ αυτό και η Διάσκεψη έχει κατά νου να φέρει στην Ελλάδα δυνητικούς επιχειρηματικούς εταίρους κι επενδυτές με ενδιαφέρον για τις δυνατότητες που έχει η συγκεκριμένη χώρα να κινηθεί σε διάφορες κατευθύνσεις με στόχο τη μελλοντική ανάπτυξή της –και το υπέροχο είναι ότι όλοι αυτοί οι παράγοντες, ανήκουν στο γυναικείο φύλο»  αναφέρει χαρακτηριστικά η Πρόεδρος της Διάσκεψης, κα. Irene Natividad.
 
Στα πλαίσια της διοργάνωσης έχει, άλλωστε, προβλεφθεί και η πραγματοποίηση προκαθορισμένων επιχειρηματικών συναντήσεων Β2Β ανάμεσα σε εκπροσώπους- συμμετέχοντες στη Διάσκεψη και παράγοντες του Ελληνικού επιχειρηματικού κόσμου. Τα Β2Β οργανώνονται στις  31 Μαΐου 2012 από το Εθνικό Επιμελητηριακό Δίκτυο Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών και το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, με την ευγενική χορηγία του ΕΟΜΜΕΧ και του Υπουργείου Ανάπτυξης.
 
«Σήμερα που το ήμισυ σχεδόν του εργαζόμενου πληθυσμού ανήκει, πλέον, στο γυναικείο φύλο – όπως, άλλωστε, και το 30%-40% των επιχειρούντων και η πλειοψηφία των καταναλωτών – οι γυναίκες έχουν όλα τα φόντα ν’ αποτελέσουν το κλειδί της αειφόρου ανάπτυξης κατά τον 21ο αιώνα»
 
Για περισσότερες πληροφορίες για την διάσκεψη, παρακαλούμε επισκεφτείτε την ιστοσελίδα http://www.globewomen.org/ ή κατεβάστε το αρχείο http://www.eedege.eu/images/stories/eedege/2012_Summit_Brochure.pdf
 
Για να παραλάβετε τον κατάλογο με τις προτάσεις συνεργασίας και να συμμετέχετε στις επιχειρηματικές συναντήσεις με τις ξένες επιχειρήσεις, παρακαλούμε στείλτε ένα μήνυμα ενδιαφέροντος στην γραμματεία της εκδήλωσης Β2Β στο email: bf@globalgreece.gr

 

 
 
 
 
Global Greece – International Business Projects
9ο Χλμ Οδού Θεσσαλονίκης-Θέρμης, Κτίριο Thomas, Τ.Θ. 60689, 57001 Θέρμη
Tel: +30 2310474191 Fax:+30 2310474192, Email: info@globalgreece.gr
Σκοπός μας είναι η ενημέρωσή σας σχετικά με την ανάπτυξη των ελληνικών εξαγωγών και του διεθνούς εμπορίου γενικότερα.Αυτό το μήνυμα σύμφωνα με το άρθρο 14 του Νόμου 2672/1998 (ΦΕΚ 290 τ.Α) πληροί τις προϋποθέσεις της Ευρωπαϊκής Νομοθεσίας περί διαφημιστικών μηνυμάτων: «Κάθε μήνυμα θα πρέπει να φέρει τα πλήρη στοιχεία του αποστολέα ευκρινώς και θα πρέπει να δίνει στον δέκτη τη δυνατότητα διαγραφή.Εάν το μήνυμα αυτό σας στάλθηκε κατά λάθος ή αν είσαστε στη λίστα μας από λάθος ή αν επιθυμείτε να μην λαμβάνετε πλέον παρόμοια e-mails, σας παρακαλούμε απαντήστε / reply με την λέξη UNSUBSCRIBE στο θέμα ή πατήστε εδώ:
 
@ Globalgreece.gr | Υπεύθυνος: Χαράλαμπος Φιλαδαρλής | Όροι χρήσης | Η εταιρεία

Σχετικά Άρθρα

6ος Νυχτερινός αγώνας δρόμου από τον σύλλογο δρομέων υγείας Χανίων

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Χανίων σε συνεργασία με τον Δήμο Χανίων, και την Περιφέρεια Κρήτης, διοργανώνει για 6η συνεχόμενη φορά στις 19 Οκτωβρίου 2019, ημέρα Σάββατο, την μεγάλη νυχτερινή γιορτή της πόλης,  τον 6ο Νυχτερινό αγώνα δρόμου. Αφετηρία και τερματισμός  αγώνα  θα είναι το Γυαλί Τζαμισί στο παλιό λιμάνι των Χανίων, ενώ[…]

Δείτε περισσότερα

Αττική: Πάνω από 580 κλήσεις στην Πυροσβεστική για κοπές δέντρων λόγων ανέμων

Περισσότερες από 580 κλήσεις έχει δέχθει η Πυροσβεστική Υπηρεσία, από το πρωί της Τετάρτης, για πτώσεις δένδρων και αφαιρέσεις αντικειμένων, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που επικρατούν. Οι κλήσεις έχουν πραγματοποιηθεί από όλες σχεδόν τις περιοχές της Αττικής. Εν τω μεταξύ, πραγματοποιήθηκε έκτακτη σύσκεψη στην Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, με[…]

Δείτε περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση