tokrirkri

tokrirkri

Συνεχίζονται τα Αικατερίνεια 2019

Από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίας Αικατερίνης, για δεύτερη ημέρα

Συνεχίζονται σήμερα Δευτέρα, από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίας Αικατερίνης, για δεύτερη ημέρα, οι γνωστές πολιτιστικές εκδηλώσεις ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ 2019, οι οποίες πραγματοποιούνται επί 34 συνεχή χρόνια στην ομώνυμη Συνοικία της Πόλης μας.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων, έχει ως εξής:

20.45 *Προσέλευση Κοινού

21.00 *Η πολύ γνωστή στον Τόπο μας αλλά και στο Πανελλήνιο Ηρακλειώτισσα καλλιτέχνης Βαγγελιώ Φασουλάκη, παρέα με τους συνεργάτες της, μας οδηγούν σ’ ένα ταξίδι γεμάτο μικρές όμορφες μουσικές ιστορίες.

Όμως της αρέσει να ανακατέβει στον καμβά της χρώματα και ήχους από διάφορα είδη μουσικής και μπαίνοντας σε ρόλους, οδηγεί το κοινό σ’ ένα ταξίδι γεμάτο μικρές χιουμοριστικές αλλά και περίεργες ιστορίες.

Βάλτε άνετα παπούτσια, ξεσκονίστε τις χορευτικές σας κινήσεις από το κλασσικό ροκ μέχρι την μοντέρνα ντίσκο, και αφεθείτε κάτω από την προστασία των υπερμεγέθη πολύχρωμων βλεφαρίδων της.

Μη φοβηθείτε τον σουρεαλισμό… είναι φίλος της!

Σας περιμένουμε να απολαύσουμε μια ξεχωριστή βραδιά.

Το μουσικό συγκρότημα αποτελούν:

Η Βαγγελιώ Φασουλάκη: φωνή. Νίκος Βογιατζάκης: ηλ. κιθάρα.

Γιάννης Σταυρακάκης: ηλ.κθάρα και Παντελής Τάκης: τύμπανα

*Κατά την διάρκεια της συναυλίας, όπως έχει καθιερωθεί 34 συνεχή χρόνια, θα επιδοθούν οι έπαινοι στους μαθητές και στις μαθήτριες της Β΄θμιας Εκπ/σης που αρίστευσαν κατά την φετινή σχολική χρονιά 2018-2019 και έλαβαν τελική βαθμολογία πάνω από 18, καθώς επίσης και στα παιδιά που διακρίθηκαν σε διάφορους άλλους τομείς (όπως αθλητισμός, μουσική, κοινωνία, εργασία κ.α.) και που κατοικούν στην Συνοικία Αγίας Αικατερίνης.

Επίσης θα επιδοθούν χρηματικά βραβεία στους 10 πρώτους αριστεύσαντες μαθητές και μαθήτριες του Γυμνασίου και στους 10 πρώτους αντίστοιχα του Λυκείου, από τον Μεγάλο Ευεργέτη της Συνοικίας μας, κον Κ. Μπαντουβά, στη μνήμη του αρχηγού της Εθνικής Αντίστασης καπετάν Μαν. Μπαντουβά, όπως έχει καθιερωθεί συνεχώς τα τελευταία 27 χρόνια

“ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. ΤΗΣ ΟΜΟΝΥΜΗΣ ΣΥΝΟΙΚΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ.

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 9μ.μ.Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, ΑΠΟ ΤΙΣ 8-9μμ, ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ, ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΚΘΕΣΗ ΜΕ ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΕΡΓΑ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑΣ, ΚΟΠΤΙΚΗΣ ΡΑΠΤΙΚΗΣ, ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ, ΚΑΙ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΣ, ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΣΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΦΕΤΙΝΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ. ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ, ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΨΥΓΕΙΟ, ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΩΝ, ΠΟΥ ΧΡΗΖΟΥΝ ΒΟΗΘΕΙΑΣ”.

Σχετικά Άρθρα

Στο “φως” σπάνιος ξύλινος ανεμόμυλος

Ένα σπουδαίο εύρημα ‘ήρθε στο “φως” στο Οροπέδιο Λασιθίου! Ξύλινος αντλητικός Ανεμόμυλος από το … 1890, πιθανότατα από τα χέρια του ίδιου του Εμμανουήλ Παπαδάκη του επονομαζόμενου «Σπιρτοκούτη», εντοπίστηκε και διασώθηκε από τις υπηρεσίες του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου προκειμένου να διατηρηθεί ως μοναδικό «στοιχείο»-«δείγμα» πολιτιστικής κληρονομιάς! Ο εντοπισμός του σπάνιου[…]

Δείτε περισσότερα

«Μουσείο Κοτσανά»: Υποδέχεται τον Μάρτιο με “πλούσιο” πρόγραμμα εκπαιδευτικών εργαστηρίων

Η άνοιξη επιτέλους έφτασε και το «Μουσείο Κοτσανά» την υποδέχεται γεμάτο ενέργεια, αποκριάτικη διάθεση και παιχνιδιάρικα συναισθήματα! Εσείς θα αδράξετε την ευκαιρία για μια επίσκεψη στο Μουσείο; Τα σαββατοκύριακα και όχι μόνο των μικρών μας φίλων θα πλημμυρίσουν από μαγικές εικόνες, χρώματα, αποκριάτικες κατασκευές και φαντασία! Ας δούμε αναλυτικά τα εκπαιδευτικά προγράμματα[…]

Δείτε περισσότερα