tokrirkri

tokrirkri

Φ. Γεννηματά: Αδίστακτος μνηστήρας της εξουσίας ο κ. Τσίπρας

Δριμεία επίθεση στον Πρωθυπουργό εξαπέλυσε η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, με αφορμή το διάγγελμα του Αλέξη Τσίπρα για το τέλος των μνημονίων, τονίζοντας ότι «φαντασιώνεται πως είναι ο σύγχρονος Οδυσσέας. Απεδείχθη όμως ένας αδίστακτος μνηστήρας της εξουσίας, με μεγάλο κόστος για την Ελλάδα και τους Έλληνες».

Όπως ανέφερε η κ. Γεννηματά «μίλησε σήμερα για “ημέρα λύτρωσης”, αλλά είναι ο Ελληνικός λαός που πληρώνει τα δυσβάσταχτα λύτρα. Το αχρείαστο και επώδυνο Μνημόνιο ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ έληξε, αλλά τα προβλήματα είναι εδώ, παραμένουν και ταλανίζουν τον λαό», συμπληρώνοντας ότι «οι τυχοδιωκτισμοί του κ. Τσίπρα το 2015, κόστισαν 200 δις ευρώ, οδήγησαν σε νέα σκληρότερα μέτρα, σε διαρκή επιτροπεία, διόγκωσαν το δημόσιο χρέος, έβαλαν θηλιά στο λαιμό του Ελληνικού λαού».

Παράλληλα, η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής τόνισε πως «οι Ελληνίδες και οι Έλληνες δεν ξεχνούν τις διχαστικές και τις πελατειακές λογικές, τον καθεστωτισμό, τον λαϊκισμό, την δημαγωγία, τις ψεύτικες υποσχέσεις, τον κυνισμό και την απανθρωπιά», ενώ σημείωσε πως ο Πρωθυπουργός «ακόμη και σήμερα δεν δίστασε να επιδοθεί σε κήρυγμα μίσους και διχασμού».

«Ως εδώ. Θα πρέπει να ζητήσουν συγγνώμη για τα χαμένα χρόνια και τις αχρείαστες θυσίες και όχι να πανηγυρίζουν. Το πρόγραμμά τους τελείωσε μαζί τελειώνει και η καταστροφική Κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Η Ελλάδα μπορεί. Μπορεί να κάνει μια νέα αρχή. Το “Ελληνικό Δαιμόνιο”, οι ζωντανές δυνάμεις στην παραγωγή και στην Κοινωνία, έχουν την δύναμη σε μια εποχή ραγδαίων αλλαγών να προλάβουν το τραίνο της ανάπτυξης, των νέων θέσεων εργασίας, της Κοινωνικής Δικαιοσύνης και Συνοχής», υπογράμμισε.

Σύμφωνα με την κ. Γεννηματά «χρειάζεται όμως πολιτική αλλαγή και αλλαγή πολιτικής. Όχι με όρους του παρελθόντος. Όχι με όρους μιας “δανεικής ευημερίας”. Όχι με νέες διχαστικές λογικές του τύπου “φύγετε εσείς για να έρθουν οι άλλοι”».

«Να υπάρξει επιτέλους προοδευτική διακυβέρνηση με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον και το κοινό καλό. Κράτος που να υπηρετεί και όχι να δυναστεύει. Πολιτική που σέβεται και δεν εκμεταλλεύεται τον πολίτη, που νοιάζεται για τον άνθρωπο και την Αξιοπρέπειά του. Διακυβέρνηση που να εμπνέει και να  ενώνει το λαό και όχι να τον διχάζει», κατέληξε.

 

Σχετικά Άρθρα

Πόσο κοστίζει η ενοικίαση εξοχικού αυτό το καλοκαίρι

Αυξήσεις από 15% έως και 35% καταγράφονται στις τιμές ενοικίασης εξοχικών κατοικιών στην Αττική και στην υπόλοιπη ηπειρωτική χώρα, καθώς αρκετοί ιδιοκτήτες προβλέπουν πως το φετινό καλοκαίρι, αρκετοί θα αποφύγουν τα νησιά, με τις τιμές στα τελευταία να υποχωρούν αρκετά. Μια επίσκεψη σε ιστοσελίδες αγγελιών αρκεί, επίσης, για να διαπιστώσει κάποιος πως[…]

Δείτε περισσότερα

Η Ένωση συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Ρεθύμνου για τα αναδρομικά

Η Ένωση συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Ρεθύμνου σχετικά με τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τα αναδρομικά των συντάξεων, σύμφωνα με την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) η οποία αναμένεται να εκδοθεί τον Ιούνιο, και με βάση τις δημοσιογραφικές πληροφορίες που κυκλοφορούν, ότι η απόφαση αυτή: Ανατρέπει την[…]

Δείτε περισσότερα