tokrirkri

tokrirkri

Anek Lines: Ισχυρή παρουσία σε workshop της Διεθνούς Ένωσης Ακτοπλόων

Δυναμικά παρούσα ήταν η ΑΝΕΚ LINES, στην διοργάνωση – θεσμό Seadays Workshop της Διεθνούς Ένωσης Ακτοπλόων -Verband der Faehrschiffahrt und Faehrtoutistik e.V. (VFF), που πραγματοποιήθηκε, φέτος, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, από τις 17-20 Οκτωβρίου.

Η Διεθνής Ένωση Ακτοοπλόων που εδρεύει στη Γερμανία, ιδρύθηκε το 1995 και αριθμεί  62 μέλη, μεταξύ των οποίων και η ΑΝΕΚ LINES, η οποία ήταν μία από τις εταιρείες που φιλοξένησε φέτος στην Ελλάδα τα Seadays Workshop.

ΑΝΕΚ Lines Ισχυρή παρουσία στην διοργάνωση θεσμό Seadays Workshop της “Διεθνούς Ένωσης Ακτοοπλόων” (5)
Αναμνηστική φωτογραφία – μελών της VFF και στελεχών της ΑΝΕΚ- εξωτερικά των Κεντρικών Γραφείων της εταιρείας

Στόχος της Ένωσης η προώθηση των ακτοπλοϊκών μεταφορών, και της απαραίτητης κατάρτισης και εκπαίδευσης των μελών της, που είναι κυρίως αντιπρόσωποι ναυτιλιακών εταιρειών, εκπρόσωποι ναυτιλιακών φορέων, tour operators και μεγάλα ταξιδιωτικά γραφεία.

Έτσι, την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου, οι 51 συμμετέχοντες, μέλη της VFF, αναχώρησαν με το πλοίο  «ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ της ΑΝΕΚ, από τον Πειραιά με προορισμό τη Σούδα. Με την άφιξή τους στο λιμάνι, την  Παρασκευή 18 Οκτωβρίου, πραγματοποίησαν σχετικά σεμινάρια, στους άψογα οργανωμένους χώρους του πλοίου.

ΑΝΕΚ Lines Ισχυρή παρουσία στην διοργάνωση θεσμό Seadays Workshop της “Διεθνούς Ένωσης Ακτοοπλόων” (4)
Τα μέλη της VFF παρακολουθούν το video με το χρονικό ίδρυσης της ΑΝΕΚ . Στο πλάνο διακρίνεται ο εκ των ιδρυτών, οικονομολόγος Γιάννης Τζαμαριουδάκης σε ιστορική ομιλία του

Στην συνέχεια η Διοίκηση και τα στελέχη της ΑΝΕΚ υποδέχθηκαν τα μέλη της Ένωσης στα Κεντρικά Γραφεία της εταιρείας στα Χανιά.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης οι συμμετέχοντες ξεναγήθηκαν στην αναδρομική έκθεση για τα 50 χρόνια της ΑΝΕΚ LINES και στη συνέχεια συγκεντρώθηκαν στον σύγχρονο Συνεδριακό Κέντρο της εταιρείας.

Ο Αντιπρόεδρος της ΑΝΕΚ LINES, Σπύρος Πρωτοπαπαδάκης καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που βρίσκεστε σήμερα κοντά μας. Για όλους εμάς στην ΑΝΕΚ LINES, αποτελεί ιδιαίτερη τιμή, η συμμετοχή μας στην διοργάνωση αυτής της σημαντικής εκδήλωσης της Ένωσής μας. Σας διαβεβαιώνουμε ότι ως μέλη της Διεθνούς Ένωση Ακτοοπλόων θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε κάθε ενέργεια που εξελίσσει τον κλάδο μας, τόσο για τη χώρα μας, όσο και διεθνώς.»

ΑΝΕΚ Lines Ισχυρή παρουσία στην διοργάνωση θεσμό Seadays Workshop της “Διεθνούς Ένωσης Ακτοοπλόων” (3)
Η Υπεύθυνη Πωλήσεων Εξωτερικού ΑΝΕΚ& SFF και Νόμιμος Εκπρόσωπος του Δ.Σ. του VFF Dagmar Bleile – απευθύνοντας σχετικό χαιρετισμό.

Από την πλευρά των συνέδρων  η Υπεύθυνη του Κεντρικού Γραφείου του VFF στο Αμβούργο, κα Kathrin Schiemann Coordination Manager,  αναφέρθηκε με θερμά λόγια  στο εξαίρετο ταξίδι με το «ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ» καθώς και στην μοναδική φιλοξενία της ΑΝΕΚ LINES και των ανθρώπων της.

Ακολούθησε προβολή Video με τίτλο «Οι Ιδρυτές της ΑΝΕΚ LINES» , το οποίο αναφέρεται στα καθοριστικά γεγονότα που στάθηκαν αφορμή για την ίδρυση της εταιρείας. Η εξαιρετική ταινία που φέρει την καλλιτεχνική υπογραφή του σκηνοθέτη Θοδωρή Παπαδουλάκη καθήλωσε και συγκίνησε τους παρευρισκόμενους.

ΑΝΕΚ Lines Ισχυρή παρουσία στην διοργάνωση θεσμό Seadays Workshop της “Διεθνούς Ένωσης Ακτοοπλόων” (1)
Τα μέλη της VFF καθώς προσέρχονται στα Κεντρικά Γραφεία της ΑΝΕΚ λίγο πριν την ξενάγηση τους στην αναδρομική έκθεση για τα «50 Χρόνια ΑΝΕΚ»που φιλοξενείται στο ισόγειο των εγκαταστάσεων.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ένα πλούσιο γεύμα, στο οποίο όλοι οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν εξαιρετικές ντόπιες γεύσεις με άρωμα Κρήτης, ενώ αποχωρώντας η φιλόξενη ΑΝΕΚ LINES προσέφερε σε κάθε σύνεδρο ένα καλαίσθητο ξύλινο κουτί με τοπικά προϊόντα «Αειφορίας».

Η ΑΝΕΚ LINES, με αφοσίωση στη δέσμευσή της να στηρίζει την εγχώρια ακτοπλοΐα, ενισχύει στην πράξη την ουσιαστική κατάρτιση και εκπαίδευση που εξελίσσει των κλάδο. Με συνέπεια και ευθύνη και οδηγό τις αρχές της Κρητικής παράδοσης και φιλοξενίας, προάγει σε κάθε ευκαιρία την μοναδικότητα του τόπου, με περηφάνια και πίστη στις προοπτικές της ελληνικής ακτοπλοΐας αλλά και ολόκληρης της χώρας μας.

Εκπαιδευτικό ταξίδι των μελών του Vff με τις μινωικές γραμμές
Αναμνηστική φωτογραφία – μελών της VFF και στελεχών της ΑΝΕΚ- εξωτερικά των Κεντρικών Γραφείων της εταιρείας

Σχετικά Άρθρα

Πρόσκληση ανάθεσης έργου από την Περιφέρεια Κρήτης

Η Περιφέρεια Κρήτης απευθύνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την ανάθεση υπηρεσιών του έργου «Σύμβουλος υποστήριξης της Περιφέρειας Κρήτης για τον αναπτυξιακό προγραμματισμό, στο πλαίσιο του νέου εταιρικού συμφώνου ΕΣΠΑ 2021-2027». Ο ανάδοχος θα αναλάβει τη διατύπωση πρότασης της Περιφέρειας Κρήτης στο πλαίσιο της κατάρτισης του εταιρικού συμφώνου ΕΣΠΑ 2021-2027 και[…]

Δείτε περισσότερα

Η ΑΝΕΚ LINES πράττει τοπικά

Τα πλοία του στόλου της ΑΝΕΚ LINES, πληρώντας αυστηρά κριτήρια ένταξης πιστοποιήθηκαν με το κορυφαίο πρότυπο για την προαγωγή του ελληνικού τουριστικού προϊόντος «We do local» . Το «We do local» αποτελεί πρότυπο πιστοποίησης επιχειρήσεων, που στηρίζουν μετρήσιμα την παραγωγή, την οικονομία και το εργατικό δυναμικό του τόπου, αναδεικνύουν την[…]

Δείτε περισσότερα