Στο στούντιο της ΕΡΤ Χανίων βρέθηκαν 4 από τα 5 μέλη της Χανιώτικης νεανικής μπάντας Coretheband, που ετοιμάζονται τις επόμενες ημέρες να ταξιδέψουν για το Λονδίνο, για τρεις live εμφανίσεις!

Η μπάντα αποτελείται από τους: Σήφη Λιονάκη, Λευτέρη Θεοδωράκη, Αρτέμη Ξωμεριτάκη, Maxi Kabutz και Jacob Gale και από το 2012 που ξεκίνησε το ταξίδι της έχει καταγράψει εντυπωσιακή πορεία με διακρίσεις και live εμφανίσεις εντός και εκτός Ελλάδας.

Οι Coretheband, το 2015 κατάκτησαν την πρώτη θέση στο Global Battle Of The Bands Greece και εκπροσώπησαν αργότερα την χώρα μας στον παγκόσμιο τελικό στο Όσλο, όπου κατέκτησαν την τέταρτη θέση, που είναι και η υψηλότερη θέση που έχει κατακτήσει ποτέ η Ελλάδα.

Η μουσική τους έχει χρησιμοποιηθεί σε τρία τηλεοπτικά διαφημιστικά σποτ, ενώ τραγούδια τους έπαιξαν στην σειρά «Η λέξη που δεν λες» στον Alpha.

Έχουν ήδη κυκλοφορήσει ένα δίσκο με τίτλο “40% vol” και ένα single, το “Waiting Game : Are we there yet”, ενώ σύντομα αναμένεται η κυκλοφορία και του δεύτερου album τους.